Arrangementer
Kontaktperson
Thomas Strømberg
mail: ts@kg.dk
mobil: 31433154
Praktiske informationer
Dato:
30. Aug. 2023
Pris:
1.000 kr.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores idrætshistoriske byvandring i København. Denne idrætshistoriske byvandring vil give dig mulighed for at udforske og lære om dansk idrætshistorie på en aktiv og spændende måde. Du vil blive ledet af en kyndig guide, der vil dele sin viden og fortælle historier om de forskellige steder, vi besøger.

Indhold

Den første del af vores byvandring vil fokusere på sportens og den svenske gymnastiks fødsel i Danmark. Her vil vi blandt andet komme forbi Søpavillionen, Peblingesøen og Forum. I den anden del af byvandringen vil vi undersøge fodboldens udvikling i og omkring Fælledparken og Idrætsparken.

Efter kurset vil man som underviser være i stand til at tage sine elever med på en idrætshistorisk byvandring i København, og man vil blive inspireret til hvordan man kan inddrage byvandringen i et længere forløb, samt få en del litteraturforslag.

Praktisk

Da vi primært er udendørs, og primært er gående – så er det en rigtig god idé med at par gode sko samt noget tøj der er tilpasset vejret. Vi er kun indendørs i forbindelse med frokostpausen midt på dagen, og her har vi selvfølgelig sørget for at energidepoterne bliver genopfyldt. Derudover vil vi være udendørs i området omkring hhv. Frederiksberg og Fælledparken.

Fakta

Dato: 30.8.2023
Tid: kl. 9.00-15.30
Tilmeldingsfrist: 7.8.2023
Mødested: Søpavillionen, Gyldenløvesgade 24, 1369 København
Bemærk at vi slutter i Boldklubben Skjold, Per Henrik Lings Allé 10, 2100 København
Pris: 1000 kr. for GI-medlemmer (1400 kr. for ikke-medlemmer)
Underviser: Preben Kærsgaard Philipson, Lektor i Dansk og Idræt, Espergærde Gymnasium
Kursusleder: Thomas Strømberg, mail: ts@kg.dk , mobil: 31433154

Tilmelding