Arrangementer
Kontaktperson
Ole Andreasse
hunterboddy@gmail.com
Praktiske informationer
Dato:
24. Apr. - 26. Apr. 2023
Pris:
3.200 kr.
Deltagerantal:
14
Faglig udfordring og intensive/sjove padleoplevelser til øvede kanopadlere

Har du gennemført et basalt kanokursus og mestrer du de grundlæggende padleteknikker i en kano? Har du mod på kanotekniske udfordringer i fosser i Sverige? Kan du lide, at mærke adrenalinen i kroppen? Kan du lide lejrliv, god bålmad og samvær med andre idrætskolleger? Så meld dig til dette kanokursus.

Dato: 24/4 – 26/4 – 2023 (alle tre dage i fuld længde).
Sted: Emåen i Sverige.
Deltagerantal: Maks. 14. Min. 3
Pris: 3200

Målgruppe

Øvede padlere, der behersker flg. padleteknikker: j-tag, skubtag, træktag, scull, fejetag, krydstag og i nogen grad højt- og lavt støttetag. Er du i tvivl om du har det rigtige niveau så ring til Ole på 40208251 og bliv afklaret (dog kun med henblik på deltagelse i kursus).

Indhold

Overordnet indgår der tre fokusområder i kurset.

  1. Padleteknikker i strømmende vand.
  2. ”Læsning” af strømmende vand samt udnyttelse af strømmen.
  3. Sikkerhed og fossejlads. Hvordan undgå man bedst kæntringer. Hvordan skal forholde sig ved kæntringer mm.
    Pris: 3200kr

Praktiske forhold

Prisen inkluderer: kano, padler, våddragt (haves ikke i ubegrænset antal/størrelser), redningsvest, lækker bålmad, vandtætte tønder, overnatning i lavu/shelter, benzin til transport samt transport over Øresund.

Du skal selvmedbringe: madpakke, termokande, tre liter drikkevand, hjelm (en cykelhjelm er god nok), lygte, liggeunderlag, sovepose, badetøj, regntøj, håndklæder, grej til spisning, dolk, skiftetøj, notesblok og blyant samt andet personligt udstyr. Da der ikke er et ubegrænset antal våddragter til rådighed og måske heller ikke en der lige passer dig, er det en fordel, hvis du selv kan skaffe en. En tørdragt er endnu bedre, så kan du skaffe en sådan så slå til.

Det forventes, at du vil indgå aktivt i de praktiske forhold på turen. Alt efter antal kursusdeltagere kan der blive behov for at kursister må stille bil til rådighed. Benzinen vil blive betalt.

Kurset er på eget ansvar (lad dig ikke afskrække at denne formulering. Den skal formuleres).

Instruktør

Ole Andreassen: Kanoinstruktør gennem mange år. Ekspeditionsguide i Canada. Medlem af Dansk kano og kajak forbunds arbejdsgruppe, hvor fokus ligger på implementering af EPP/IPP (Euro Paddle Pass) i Danmark. Medlem af Dansk Kano Ekspeditions Klub. Gymnasielærer på Gribskov gymnasium.

Tilmelding

Ole Andreassen. e-mail: hunterboddy@gmail.com
Senest d. 10/4 – 2023. Tilmeldingen er efter først til mølle princippet. Et mere præcist program vil blive tilsendt de tilmeldte.

Læs evt. anmeldelse af kursus i GISP nr. 138

Tilmelding